Praktijk Stralende BloeM

 

 
 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

84 berichten op 17 pagina's
J.G
04-02-22 14:02:24
Lieve Sandy,
Toen ik bij jou wegging en de dagen erna had ik het gevoel weer in een opwaartse spiraal te zitten. Een positief gevoel. Voelde me fijn, lekker rustig, vrij, licht en positief gestemd. Geen vol hoofd. Nu komen er zeker wel weer ‘zorgen gedachten’ naar boven, maar de energie die ik bij jou heb ervaren en de mooie kaart die ik had getrokken, zijn voor mij ankertjes om aan terug te denken en zo mijn ‘zorg gedachten’ om te buigen naar positieve gedachten of om gedachten vrij te laten! Ik ben er nog niet .... maar door jou ben ik op de goede weg! Mijn dank is groot 🙏 en ga vooral zo door met al het mooie werk bij Stralende BloeM!
Veel Liefs ❤️
Chloé
22-12-21 19:49:07
Lieve Sandy,

Ik wil jou bij deze oprecht danken voor ons gesprek en sessie.

Wat een mooie gave heb jij! En wat ik erg mooi vond is dat je steeds de liefde blijft zien in elk mens, hoe die het in de buitenwereld ook naar buiten mag brengen.
Verder nu de weg in mezelf blijven vinden, en ja af en toe komt er dan weer zo een zijweg en BAM brengt het me weer terug.

Maar wel een pad dat ik nu kan zien, daar start het mee!

Ik kom zeker weer,
In liefde 🙏
Chloé ❤️
Nathalie
11-11-21 15:10:06
Lieve Sandy,
Bedank voor het coachen en daarna de rustgevende Access Bars behandeling. Ik ga mijn best doen om de goede energie zo lang mogelijk vast te houden! Want toen ik bij jou weer de deur uitliep voelde ik me rustig en blij. Ook heb ik weer een beter inzicht gekregen op mijn leven, zodat ik weer vooruit kan! Heel fijn dat jij op mijn pad bent gekomen 🙏
R.I
16-09-21 16:34:37
Hoi Sandy,
Nadat onze dochter bij jou is geweest voor een coaching-sessie merken wij al dat ze veel beter in haar vel zit en vrolijker is! De terugkoppeling per mail vonden wij ook erg fijn. Dus nogmaals dankjewel dat je onze dochter hebt geholpen en dat ze helemaal zichzelf kan en mag zijn bij jou!
Richard W.
13-09-21 12:56:21
Was een mooie ervaring, de sessie had me wat meer geopend en meer na laten denken waarom ik hier nu ben, aanrader!
Tonen: 5  10   20