Praktijk Stralende BloeM

 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

92 berichten op 19 pagina's
R.vd H
26-01-23 16:44:38
Lieve Sandy, Ik voel me zoveel rustiger na een 1-op-1 familieopstelling te hebben gedaan in jouw praktijk Stralende Bloem. Een echte eye-opener! De rust werkt ook door op mijn dochter. Het is veel gezelliger in huis en ik maak me niet zo snel meer druk. Ik kan nu zien wat zij nodig heeft, in plaats van dat ik mijn verwachtingen op haar projecteer. 🌻 Nogmaals super bedankt en ga zo door met jouw mooie werk!
W. A
10-01-23 10:42:28
Het was een bijzondere ontmoeting! Bij de 1-op-1 familie opstelling kon ik mij openstellen en dingen met je delen zonder vooroordelen of oordeel, omdat ik mij veilig voelde. Voor het eerst kon ik mijn vader en moeder zien, ervaren en in de ogen aankijken. Ze waren er niet in mijn leven, maar vond ze terug in jouw praktijk! Het was emotioneel, omdat ik mij kon verbinden met hen en zo weer mijn eigen plek kan innemen in mijn leven! Mijn dank is groot lieve , warme en prachtige vrouw !! 🙏
B. R
07-12-22 15:37:00
Lieve Sandy, ik wilde graag weten wat er in het hoofd van mijn zoon omging. Door de scheiding werd hij steeds stiller en ik maakte mij zorgen. Het is een hele fijne stap geweest voor mijn zoon om naar Stralende BloeM te gaan. Via een fam.opstelling met poppetjes heeft het hem geholpen om te voelen, te praten en wat voor hem belangrijk was om gehoord te worden. De terugkoppeling via de mail is zeker confronterend en we zijn er nog niet, maar we zijn op de goede weg! We zijn je dankbaar, mooie vrouw 🙏
Saskia
05-12-22 12:53:29
Hoi Sandy,

Ik wil je enorm bedanken voor de tijd en informatie die ik kreeg zowel in jouw praktijk Stralende BloeM als in de mail. Ik heb er veel aan gehad en koester het gesprek enorm!

Groetjes Saskia
Ilse
22-11-22 13:52:36
Hoi Sandy,
Mijn dochtertje en haar vriendinnetje hebben de mindfulnesstraining bij jou gedaan. En wat waren ze enthousiast als we ze weer op kwamen halen! Ze vinden je een hele lieve vrouw met zoals mijn dochtertje zegt: een mooie stem. De afwisseling van een meditatie waarin ze naar hun gevoel gaan en het ook mogen uitspreken naar een bijpassende knutselactiviteit tot aan t liggen op een matje al luisterend naar rustgevende muziek vonden ze leuk en erg fijn. Dus dank je wel hiervoor!
Tonen: 5  10   20