Praktijk Stralende BloeM

 

 
 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

72 berichten op 15 pagina's
L.M
30-07-21 20:30:53
Hoi Sandy,

Super bedankt voor het coachen van onze dochter! Ze was heel erg ontspannen en vrolijk, nadat ze bij jou is geweest. Wat bijzonder dat jij hartsverbinding kan maken met haar. Ze voelt zich echt gehoord en begrepen. Hoe mooi is dat! Dus tot binnenkort weer bij Stralende Bloem!! Groetjes van ons 💕
J.H
12-07-21 13:46:50
Lieve Sandy,

Ik kwam voor een kindfluister-sessie naar jouw praktijk Stralende BloeM. Het was een heel bijzondere, zuivere, intense, liefdevolle, verhelderende reading die bij en met mijn zoon begon en uiteindelijk zelfs bij zijn broertje, mijzelf en familie!
Zó compleet, zó waardevol en zó liefdevol ❤️

Namasté mooie, lieve dame!! 🙏
Jessica Jessica Van den Bosch
09-07-21 10:13:43
Lieve lieve sandy

Wat ben ik blij dat ik naar jou ben geweest
Ik heb het als bijzonder ervaren maar ook veel opheldering gekregen
Het was een bijzondere maar warme avond

Soms ben ik nog heel moe
Maar weet nu welke wegen ik in moet gaan om energie te krijgen
Danzij jou
Heb ik hoop op een betere toekomst

Dankjewel
Xxx liefs jessica
Noortje
26-05-21 10:34:23
Hoi Sandy,
Omdat ik examens heb ervaar ik veel stress en daardoor slaap ik minder goed. Ik ben toen bij jou geweest voor een access bars behandeling.
Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en tijdens ons gesprek voelde ik me al gauw op mijn gemak. Je legde ook goed uit over de access bars behandeling. Na de behandeling voelde ik me heel erg rustig (in mijn lichaam en hoofd) en ontspannen. En na een aantal dagen voel ik me nog steeds zo! Hierdoor kan ik weer beter concentreren voor mijn examens en ik slaap ook beter, dus dankjewel lieve Sandy!!
Marlies
17-05-21 13:27:32
Hi lieve Sandy, Ik ben je ontzettend dankbaar dat jij mijn zoon hebt gecoacht en meerdere keren een access bars behandeling hebt gegeven. Het is erg mooi om te zien hoe hij weer kan STRALEN. Ik heb er zelf ook veel van geleerd en nu begrijp ik hem beter. Daardoor ontstaat er ook weer meer rust in ons gezin! Ga vooral zo door met dit mooie werk! Groetjes Marlies
Tonen: 5  10   20