Praktijk Stralende BloeM

 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

106 berichten op 22 pagina's
Anoniem
08-05-24 16:45:02
Lieve Sandy,
Bedankt voor de reading vandaag.
Ik was even de weg kwijt en jij hebt mij weer op de goede weg geholpen!
Door mij een familie opstelling te laten doen,, werd alles in kaart gebracht en kwam het echt bij mij binnen. Confronterend, maar dit was nodig om de volgende stap te maken in mijn leven ....

Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij! 🙏
Milou
13-04-24 12:38:43
Ik vond het heel leuk om samen met mijn beste vriendinnetje naar stralende bloem te gaan voor mindful lessen. Sandy heeft een fijne stem die het goed uitlegt. De knutselopdrachten tussendoor waren ook leuk om te doen. En ik werd rustig van de muziek.
Als ik op school gestrest ben, dan doe ik soms een oefening van Sandy en dat helpt.
Ik vind het jammer dat de lessen zijn afgelopen!
B.F
11-03-24 17:01:06
Omdat ik niet lekker in mijn vel zat ben ik bij Sandy geweest. Ik had al eerder hulp gekregen bij iemand anders, maar dat hielp niet. Toen ik binnen stapte bij Stralende bloem voelde ik mij meteen welkom! Het fijne is dat ik mij echt gezien, gehoord en begrepen voelde, doordat Sandy hartsverbinding kan maken.
Nu weet ik ook wat te doen om weer in balans te komen en rust te creëren. Ik ben er nog niet, maar het gaat gelukkig steeds beter met mij!
Dus heel erg bedankt lieve Sandy ❤️
Hailey
23-01-24 13:20:53
Lieve Sandy,

Wat ben ik blij dat ik jouw adres heb gekregen van een vriendin. Ik kreeg gelijk een goed gevoel en voelde mij welkom! Hierdoor kon ik mij openstellen en werd het een mooi, emotioneel gesprek zonder oordeel. We hebben samen ook nog een familie opstelling gedaan, wat ontzettend waardevol was en waar ik persoonlijke stappen heb gemaakt. Dankbaar 🙏🏻
A. N
08-12-23 14:36:36
Lieve Sandy,

Dank dat je de tijd nam voor de uitgebreide sessie en het ondersteunen van mijn eigen proces!
Het was intens, heftig maar ook warm en liefdevol. Dit is zo ontzettend waardevol voor mij geweest 🙏.
Je bent echt een engel op deze aarde! ❤️✨️
Tonen: 5  10   20