Praktijk Stralende BloeM

 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

100 berichten op 20 pagina's
Annelotte
27-10-23 10:50:17
Hoi Sandy,
Mijn dochter en haar vriendin hebben de mindfulnesstraining (4 lessen) bij jou gedaan. Ze vinden jou een hele lieve vrouw en keken er echt naar uit om naar Stralende Boem te gaan. De afwisseling van een meditatie waarin ze naar hun gevoel gaan met daarbij een passende knutselactiviteit vonden ze leuk, maar ook het liggen op een matje met rustgevende muziek op de achtergrond vonden ze erg fijn. Dus dank je wel hiervoor!
Groetjes Annelotte
Debby
11-09-23 19:40:40
Ik heb drie sessies bij Sandy mogen ervaren. Ik voelde me gelijk prettig bij haar, ondanks dat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. De Access Bars behandelingen waren fijn! Ze hebben mij weer meer lucht en ruimte in mijn hoofd gegeven. Sandy is een lieve en warme vrouw die in alle rust je helpt! Zeker een aanrader!
AnneMarie
27-07-23 13:32:37
Ik heb een 1-op-1 familieopstelling gedaan bij Sandy en dit heb ik als heel waardevol ervaren. De opstelling geeft je heel veel inzichten, die je anders niet zo duidelijk krijgt. Het geeft je daarna meer rust & helderheid in je leven!

Sandy is een lief en warm persoon. Ze geeft je een gevoel dat alle emoties die er op dat moment zijn er ook gewoon mogen zijn en dat heeft mij enorm veel geholpen.

Groetjes AnneMarie
Jasmijn
07-06-23 09:44:39
De fluistersessie heb ik cadeau gekregen van een vriendin. Ik kijk terug op een heel bijzondere en zeer aangename ochtend. Dankzij Sandy heb ik nu nog intenser contact met mijn zoontje! Heb echt het gevoel met hem te hebben gecommuniceerd. Tijdens de fluistersessie zijn er speciale dingen te weten gekomen en zijn er ook gebeurtenissen bevestigd. Sandy begeleidt de hele sessie op professionele wijze, geeft een fijn gevoel van geborgenheid en communiceert open en integer. Naast de feedback die soms emotioneel, vreugdevol en reflecterend is, is het bovendien een geweldige ervaring. Ik kijk er met heel veel plezier op terug en ben echt een ervaring rijker, kortom een pracht cadeau!"
Veel liefs Jasmijn
Yl Yvonne
25-05-23 19:51:23
Dankjewel lieve Sandy voor jou oprechte aandacht en tijd! Een hele fijne Access Bars behandeling gedaan.

Eerst heel fijn gesproken met Sandy over waar ik in mijn leven ben, waar ik lekker in ga en waar ik tegen aan loop.

Daarna een enorm fijne behandeling gehad met het gevoel alsof je op wolkjes ligt. Alle negatieve gewicht is weer even weg, fijne trucjes geleerd om zo dicht bij mijzelf te kunnen blijven en weer even de ogen geopend naar mijn groei van de afgelopen jaren.

Sandy laat je zo snel enorm thuis voelen op je gemak. Je hebt de ruimte en rust in haar praktijk en je merkt aan alles dat dit puur op gevoel gedaan wordt ❤️

Dankbaar dat jij op mijn pad kwam.
Liefs Yvonne
Tonen: 5  10   20