Praktijk Stralende BloeM

 

 
 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

77 berichten op 16 pagina's
Nathalie
11-11-21 15:10:06
Lieve Sandy,
Bedank voor het coachen en daarna de rustgevende Access Bars behandeling. Ik ga mijn best doen om de goede energie zo lang mogelijk vast te houden! Want toen ik bij jou weer de deur uitliep voelde ik me rustig en blij. Ook heb ik weer een beter inzicht gekregen op mijn leven, zodat ik weer vooruit kan! Heel fijn dat jij op mijn pad bent gekomen 🙏
R.I
16-09-21 16:34:37
Hoi Sandy,
Nadat onze dochter bij jou is geweest voor een coaching-sessie merken wij al dat ze veel beter in haar vel zit en vrolijker is! De terugkoppeling per mail vonden wij ook erg fijn. Dus nogmaals dankjewel dat je onze dochter hebt geholpen en dat ze helemaal zichzelf kan en mag zijn bij jou!
Richard W.
13-09-21 12:56:21
Was een mooie ervaring, de sessie had me wat meer geopend en meer na laten denken waarom ik hier nu ben, aanrader!
A.k
10-09-21 09:17:18
Ik ben blij met een coach als jij! Ook al confronteer jij mij met mijn eigen valkuilen, je vult subtiel mij aan en laat mij stil staan bij de kracht in mezelf!
Ik ben er nog niet waar ik wil zijn, maar ik weet dat ik goed op weg ben ....
Dankjewel lieve Sandy ❤️
Eveline Zuiderwijk
09-09-21 11:51:58
Sandy is een ontzettende warme en lieve vrouw. Mijn dochter heeft een tijdje geleden met haar vriendin mindfulness gedaan. Daar heeft ze echt wat aan gedaan en kon beter haar gevoel omschrijven en uiten. Ook gaat ze graag naar Sandy voor een acces bars behandeling. Het voelt aan of haar hoofd leegstroomt en ze meer rust kan ervaren. Dus wij zijn super blij met Sandy 💜🙏🏽
Tonen: 5  10   20