Praktijk Stralende BloeM

 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

96 berichten op 20 pagina's
Yl Yvonne
25-05-23 19:51:23
Dankjewel lieve Sandy voor jou oprechte aandacht en tijd! Een hele fijne Access Bars behandeling gedaan.

Eerst heel fijn gesproken met Sandy over waar ik in mijn leven ben, waar ik lekker in ga en waar ik tegen aan loop.

Daarna een enorm fijne behandeling gehad met het gevoel alsof je op wolkjes ligt. Alle negatieve gewicht is weer even weg, fijne trucjes geleerd om zo dicht bij mijzelf te kunnen blijven en weer even de ogen geopend naar mijn groei van de afgelopen jaren.

Sandy laat je zo snel enorm thuis voelen op je gemak. Je hebt de ruimte en rust in haar praktijk en je merkt aan alles dat dit puur op gevoel gedaan wordt ❤️

Dankbaar dat jij op mijn pad kwam.
Liefs Yvonne
M.
03-05-23 04:36:46
Lief, Mooi Mens!
Ik voel me na jouw reading meer gedragen en dieper vertrouwen …….en merk ik dat ondanks de drukte , ongerustheid voor mijn dochter etc , ik er beter mee om kan gaan en beter in mijn kracht kan blijven staan . Dank je wel hier voor !,! 🙏
Ook verlang ik naar meer zonnige dagen, zodat ik mijn innerlijk kind meer aandacht kan geven . Dan kan ik nog meer gaan genieten en mijn vleugels uit slaan ;)

Lieve groetjes,
M Ridder ❤️
Mirthe
24-03-23 20:14:24
Lieve Sandy,
Dank je wel voor de fijne Access Bars behandeling! Graag wil ik je laten weten dat ik me veel meer ontspannen voel en lichter met name in mijn hoofd. Prettig is dat je niet je problemen hoeft te vertellen, maar toch heb ik het gevoel dat ik ballast kwijt ben .... Kortom echt een aanrader!
Groetjes Mirthe
Jasmijn
27-02-23 18:29:47
Lieve Sandy, wat ben jij een bijzondere vrouw! Ik kon mij eigenlijk niet zo goed voorstellen wat kindfluisteren precies inhield en was er nieuwsgierig naar. Ik werd hartelijk ontvangen in jouw praktijk en je had geen informatie voor de rest nodig van mijn dochter. Je stelde mij alleen de vraag wat ik wilde vragen aan haar of wat ik wilde weten. Zoals afgesproken had ik een foto van haar bij en met haar foto maakte jij contact met haar! Ik was geheel onder de indruk wat jij mij namens haar vertelde ... wonderlijk ... allemaal bevestigend in de vragen die ik had en ook die ik niet had gesteld. Hier thuis is er ook een bepaalde rust ontstaan en dat is erg fijn. Mijn dank is groot, 🙏
R.vd H
26-01-23 16:44:38
Lieve Sandy, Ik voel me zoveel rustiger na een 1-op-1 familieopstelling te hebben gedaan in jouw praktijk Stralende Bloem. Een echte eye-opener! De rust werkt ook door op mijn dochter. Het is veel gezelliger in huis en ik maak me niet zo snel meer druk. Ik kan nu zien wat zij nodig heeft, in plaats van dat ik mijn verwachtingen op haar projecteer. 🌻 Nogmaals super bedankt en ga zo door met jouw mooie werk!
Tonen: 5  10   20