Praktijk Stralende BloeM

 

 
 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

85 berichten op 17 pagina's
Roos
11-07-22 16:00:54
Onze dochter van tien heeft geleerd om in te zien dat haar mening ook belangrijk is, dat ze veel talenten heeft en dat ze er mag zijn. Ze heeft geleerd om haar gevoelens naar ons te uiten en ons in vertrouwen te nemen. Hierdoor straalt ze weer.” Nogmaals bedankt lieve Sandy, je bent echt een mooi mens!! 🌈💖
L .L
23-06-22 14:14:27
Lieve Sandy,
Het is een hele mooie stap geweest voor mijn dochter om naar jouw praktijk te komen voor een coaching sessie waarmee ze verder kan! Dit had ze écht even nodig .... ze heeft er weer vertrouwen in en ze gaat zien wat er allemaal nog meer op haar pad gaat komen .... trots op mijn meisje en dank naar jou, mooie vrouw 🙏🙏
K. vd Berg
08-06-22 21:35:22
Hallo Sandy, ik ben wel eens vaker naar een medium geweest, maar heb daar geen goed gevoel aan over gehouden. Via een vriendin kwam ik bij jou terecht. Ik vond het best spannend. Maar wat ben jij een bijzondere vrouw. Ik voelde me erg welkom in jouw praktijk! Op een liefdevolle manier vertelde jij mij uit het “niets” van alles over mijzelf, mijn gezin en waar ik op hoopte was dat ik contact heb mogen maken met een overleden dierbare! Kippenvel moment! Nogmaals super bedankt Sandy!!
Sandra Willard
28-04-22 19:34:37
Lieve Sandy, toen ik naar de deur van je praktijk liep, voelde ik gelijk dat je met me bezig was wat je beaamde. Ik voelde jouw liefde en energie en ons gesprek ging vanzelf alsof ik je al jaren kende. Dat gaf me een warm en goed gevoel. Het is zo goed om in te zien dat ik een hele sterke en moedige vrouw ben, dank hiervoor.

De access bars treatment had ik niet willen missen, zo'n rust kreeg ik en zoveel inzichten vanuit mijn intuïtie die zo helder waren. Daar ben ik hard mee bezig en ik leer snel, haha. Dank voor dit alles en heel veel succes verder.
V.D
06-04-22 17:00:29
Lieve Sandy, ik ben je zo dankbaar met de inzichten die je me geeft en de groei die ik mag en ook durf te maken. Je geeft me echt het vertrouwen dat ik het kan en dat ik trots mag zijn op mezelf. En dat voelt nu ook echt zo, heel fijn!
Sandy je bent echt een mooi en lief mens 💖

Heel veel liefs van V.D
Tonen: 5  10   20