Praktijk Stralende BloeM

 

 
 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

69 berichten op 14 pagina's
Noortje
26-05-21 10:34:23
Hoi Sandy,
Omdat ik examens heb ervaar ik veel stress en daardoor slaap ik minder goed. Ik ben toen bij jou geweest voor een access bars behandeling.
Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en tijdens ons gesprek voelde ik me al gauw op mijn gemak. Je legde ook goed uit over de access bars behandeling. Na de behandeling voelde ik me heel erg rustig (in mijn lichaam en hoofd) en ontspannen. En na een aantal dagen voel ik me nog steeds zo! Hierdoor kan ik weer beter concentreren voor mijn examens en ik slaap ook beter, dus dankjewel lieve Sandy!!
Marlies
17-05-21 13:27:32
Hi lieve Sandy, Ik ben je ontzettend dankbaar dat jij mijn zoon hebt gecoacht en meerdere keren een access bars behandeling hebt gegeven. Het is erg mooi om te zien hoe hij weer kan STRALEN. Ik heb er zelf ook veel van geleerd en nu begrijp ik hem beter. Daardoor ontstaat er ook weer meer rust in ons gezin! Ga vooral zo door met dit mooie werk! Groetjes Marlies
Annemarie
11-05-21 11:43:13
Hoi Sandy,
Ik vond het een hele byzondere ervaring om bij jou te mogen zijn; het contact met mijn lieve zoon door het kindfluisteren, maar vooral de tips die je me gegeven hebt!
Nogmaals heel erg bedankt daarvoor!
Omgaan met mijn hooggevoeligheid, is nog steeds een uitdaging, maar ik ga er steeds bewuster mee om!
Liefs Annemarie
Yvette
18-12-20 08:50:57
Dank je wel Sandy voor deze bijzondere ervaring, het kindfluisteren!! Je sloeg letterlijk de spijker op z’n kop. Het was heftig , overweldigend maar zo BIJZONDER!! Groetjes Yvette
S. E
16-11-20 14:51:00
Hoi Sandy,
Heel erg bedankt voor je terugkoppeling per mail over mijn dochter. Ik ben er heel erg blij mee! Zo weet ik beter wat haar bezig houdt en ook fijn te weten is hoe ik hier het beste mee om kan gaan, zodat er meer Rust en Verbinding ontstaat.
Lieve groet S. E
Tonen: 5  10   20