Praktijk Stralende BloeM

 

 
 


Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van mensen die eerder bij Stralende BloeM zijn geweest. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn sessie vond!

84 berichten op 9 pagina's
L .L
23-06-22 14:14:27
Lieve Sandy,
Het is een hele mooie stap geweest voor mijn dochter om naar jouw praktijk te komen voor een coaching sessie waarmee ze verder kan! Dit had ze écht even nodig .... ze heeft er weer vertrouwen in en ze gaat zien wat er allemaal nog meer op haar pad gaat komen .... trots op mijn meisje en dank naar jou, mooie vrouw 🙏🙏
K. vd Berg
08-06-22 21:35:22
Hallo Sandy, ik ben wel eens vaker naar een medium geweest, maar heb daar geen goed gevoel aan over gehouden. Via een vriendin kwam ik bij jou terecht. Ik vond het best spannend. Maar wat ben jij een bijzondere vrouw. Ik voelde me erg welkom in jouw praktijk! Op een liefdevolle manier vertelde jij mij uit het “niets” van alles over mijzelf, mijn gezin en waar ik op hoopte was dat ik contact heb mogen maken met een overleden dierbare! Kippenvel moment! Nogmaals super bedankt Sandy!!
Sandra Willard
28-04-22 19:34:37
Lieve Sandy, toen ik naar de deur van je praktijk liep, voelde ik gelijk dat je met me bezig was wat je beaamde. Ik voelde jouw liefde en energie en ons gesprek ging vanzelf alsof ik je al jaren kende. Dat gaf me een warm en goed gevoel. Het is zo goed om in te zien dat ik een hele sterke en moedige vrouw ben, dank hiervoor.

De access bars treatment had ik niet willen missen, zo'n rust kreeg ik en zoveel inzichten vanuit mijn intuïtie die zo helder waren. Daar ben ik hard mee bezig en ik leer snel, haha. Dank voor dit alles en heel veel succes verder.
V.D
06-04-22 17:00:29
Lieve Sandy, ik ben je zo dankbaar met de inzichten die je me geeft en de groei die ik mag en ook durf te maken. Je geeft me echt het vertrouwen dat ik het kan en dat ik trots mag zijn op mezelf. En dat voelt nu ook echt zo, heel fijn!
Sandy je bent echt een mooi en lief mens 💖

Heel veel liefs van V.D
Jill
17-03-22 17:41:32
Hoi lieve Sandy, samen met mijn beste vriendin heb ik mindfulness training gehad. Elke week keek ik er naar uit om naar jou toe te gaan! Je bent lief en kan goed luisteren. Het knutselen was ook super leuk om te doen maar ook de oefeningen en liggen op een matje om naar mooie muziek te luisteren, werd ik heel erg rustig van. Lieve Sandy ik wil je erg bedanken voor alles wat jij mij hebt geleerd. Dikke knuffel van Jill ❤️
J.G
04-02-22 14:02:24
Lieve Sandy,
Toen ik bij jou wegging en de dagen erna had ik het gevoel weer in een opwaartse spiraal te zitten. Een positief gevoel. Voelde me fijn, lekker rustig, vrij, licht en positief gestemd. Geen vol hoofd. Nu komen er zeker wel weer ‘zorgen gedachten’ naar boven, maar de energie die ik bij jou heb ervaren en de mooie kaart die ik had getrokken, zijn voor mij ankertjes om aan terug te denken en zo mijn ‘zorg gedachten’ om te buigen naar positieve gedachten of om gedachten vrij te laten! Ik ben er nog niet .... maar door jou ben ik op de goede weg! Mijn dank is groot 🙏 en ga vooral zo door met al het mooie werk bij Stralende BloeM!
Veel Liefs ❤️
Chloé
22-12-21 19:49:07
Lieve Sandy,

Ik wil jou bij deze oprecht danken voor ons gesprek en sessie.

Wat een mooie gave heb jij! En wat ik erg mooi vond is dat je steeds de liefde blijft zien in elk mens, hoe die het in de buitenwereld ook naar buiten mag brengen.
Verder nu de weg in mezelf blijven vinden, en ja af en toe komt er dan weer zo een zijweg en BAM brengt het me weer terug.

Maar wel een pad dat ik nu kan zien, daar start het mee!

Ik kom zeker weer,
In liefde 🙏
Chloé ❤️
Nathalie
11-11-21 15:10:06
Lieve Sandy,
Bedank voor het coachen en daarna de rustgevende Access Bars behandeling. Ik ga mijn best doen om de goede energie zo lang mogelijk vast te houden! Want toen ik bij jou weer de deur uitliep voelde ik me rustig en blij. Ook heb ik weer een beter inzicht gekregen op mijn leven, zodat ik weer vooruit kan! Heel fijn dat jij op mijn pad bent gekomen 🙏
R.I
16-09-21 16:34:37
Hoi Sandy,
Nadat onze dochter bij jou is geweest voor een coaching-sessie merken wij al dat ze veel beter in haar vel zit en vrolijker is! De terugkoppeling per mail vonden wij ook erg fijn. Dus nogmaals dankjewel dat je onze dochter hebt geholpen en dat ze helemaal zichzelf kan en mag zijn bij jou!
Richard W.
13-09-21 12:56:21
Was een mooie ervaring, de sessie had me wat meer geopend en meer na laten denken waarom ik hier nu ben, aanrader!
Tonen: 5  10   20