Stralende BloeM

 

 
 

Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van anderen. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn consult vond.

Gastenboek

43 berichten op 9 pagina's
Eva
11-06-18 14:42:09
Lieve Sandy,
Onze dochter zat even niet zo lekker in haar vel. Door jouw fijne manier van coaching heb je haar vertrouwen gewonnen! Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en is ze niet meer zo bang voor nieuwe dingen. Wij vinden je een topper en bedankt dat je haar weer hebt laten STRALEN!!
anoniem
28-03-18 14:50:11
Hoi Sandy,

Ik ben al bij meerdere mensen geweest voor hulp, maar niemand kon me echt helpen of begreep me ....
Een vriendin vertelde me over jou en ik heb een afspraak gemaakt. Op een liefdevolle manier vertelde jij mij uit het "niets" van alles over mijzelf en je reikte mij tools aan. En daarvoor wil ik je nogmaals super erg bedanken voor de bijzondere sessie! Door jouw fijne energie en jouw manier van werken voel ik me nu al een stuk beter!

Lieve Groetjes xxx
B.
13-12-17 12:16:37
Hallo Sandy,

Ik wilde je even laten weten dat het supergoed gaat met de meiden! De jongste dame is een aantal keer alleen naar school gegaan en komt nu alleen uit school, hoe gaaf is dit! Nogmaals ik vind je zo bijzonder. Het is een mooie gave die je bezit en dat je daar mensen mee kan helpen is echt geweldig!

Veel lieve groetjes van B.
C.R.R. ❤
01-11-17 13:02:17
Lieve Sandy,
Ik ben bij je geweest omdat ik teveel op mn schouders heb. En daardoor lichamelijke ongemakkelijkheden kreeg. Door een sessie van jou, is er een hoop van mn schouders af en mn lichaam kan het weer beter aan.
Er is me een hoop duidelijk gemaakt en bevestigd. En ik moet ook aan me zelf werken. Maar dat gaat goed komen.
Hartstikke bedankt voor de lieve woorden.
Liefs xx
Isis
31-10-17 16:59:06
Hoi Sandy,
Het was heel emotioneel en er kwam een hoop los, maar het voelde wel als een soort opluchting, jouw sessie.

Het heeft mij in de goede richting gebracht , ook door bepaalde bevestigingen. Heel erg bedankt dat ik mezelf mag en kan zijn bij jou!

Groetjes met heel veel liefde voor jou!
Tonen: 5  10   20