Stralende BloeM

 

 
 

Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van anderen. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn consult vond.

Gastenboek

47 berichten op 10 pagina's
S & B
29-01-19 14:16:28
Lieve Sandy,
Onze dochter zat even niet zo lekker in haar vel. Door jouw fijne manier van coaching heb je haar vertrouwen gewonnen. Ze kon zich heel makkelijk uiten (wat ze niet vaak bij mensen doet) en daardoor viel er ook veel last van haar schouders af. Wij vinden je een kanjer en bedankt dat je haar weer hebt laten STRALEN!!
Heel veel groetjes van S & B
Bart
18-12-18 14:30:19
Hoi Sandy,
De coaching heeft veel voor mij betekent. Ik ben me veel bewuster van m'n emoties en begrijp en accepteer ook m'n negatieve emoties. Hierdoor is er veel beter mee om te gaan. Dit brengt mij tot betere relaties met de mensen op mij heen! Super bedankt!
Je bent een bijzondere vrouw met een mooie gave!
Groetjes, Bart
N. K
07-11-18 13:26:32
Hallo Sandy,
Ik kon niet naar jouw praktijk komen, dus heb je een fluistersessie op afstand gedaan met mijn lieve mannetje!
Jeetje wat emotioneel en mooi om dit alles te lezen. Veel is herkenbaar!
Echt heel bijzonder om dit alles op deze manier te horen van mn kleine mannetje. En totaal geen paniek meer, roepen of huilen vanuit zijn bedje!

Heel gaaf en fijn voor hem en ons!

Nogmaals bedankt! Liefs
A.E
05-09-18 13:45:27
Lieve Sandy
Ik heb de access bars behandeling gehad. Voor deze behandeling zat mijn hoofd vol met van alles wat ik nog moest doen, heel erg vermoeiend voor mezelf …. Na de behandeling kon ik alles beter loslaten, mijn hoofd was leger. Wat een rust en energie geeft dat!
Dus dankjewel voor deze liefdevolle bars behandeling!!
Heel Veel Groetjes van mij X
Eva
11-06-18 14:42:09
Lieve Sandy,
Onze dochter zat even niet zo lekker in haar vel. Door jouw fijne manier van coaching heb je haar vertrouwen gewonnen! Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en is ze niet meer zo bang voor nieuwe dingen. Wij vinden je een topper en bedankt dat je haar weer hebt laten STRALEN!!
Tonen: 5  10   20