Stralende BloeM

 

 
 

Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van anderen. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn consult vond.

Gastenboek

45 berichten op 9 pagina's
N. K
07-11-18 13:26:32
Hallo Sandy,
Ik kon niet naar jouw praktijk komen, dus heb je een fluistersessie op afstand gedaan met mijn lieve mannetje!
Jeetje wat emotioneel en mooi om dit alles te lezen. Veel is herkenbaar!
Echt heel bijzonder om dit alles op deze manier te horen van mn kleine mannetje. En totaal geen paniek meer, roepen of huilen vanuit zijn bedje!

Heel gaaf en fijn voor hem en ons!

Nogmaals bedankt! Liefs
A.E
05-09-18 13:45:27
Lieve Sandy
Ik heb de access bars behandeling gehad. Voor deze behandeling zat mijn hoofd vol met van alles wat ik nog moest doen, heel erg vermoeiend voor mezelf …. Na de behandeling kon ik alles beter loslaten, mijn hoofd was leger. Wat een rust en energie geeft dat!
Dus dankjewel voor deze liefdevolle bars behandeling!!
Heel Veel Groetjes van mij X
Eva
11-06-18 14:42:09
Lieve Sandy,
Onze dochter zat even niet zo lekker in haar vel. Door jouw fijne manier van coaching heb je haar vertrouwen gewonnen! Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en is ze niet meer zo bang voor nieuwe dingen. Wij vinden je een topper en bedankt dat je haar weer hebt laten STRALEN!!
anoniem
28-03-18 14:50:11
Hoi Sandy,

Ik ben al bij meerdere mensen geweest voor hulp, maar niemand kon me echt helpen of begreep me ....
Een vriendin vertelde me over jou en ik heb een afspraak gemaakt. Op een liefdevolle manier vertelde jij mij uit het "niets" van alles over mijzelf en je reikte mij tools aan. En daarvoor wil ik je nogmaals super erg bedanken voor de bijzondere sessie! Door jouw fijne energie en jouw manier van werken voel ik me nu al een stuk beter!

Lieve Groetjes xxx
B.
13-12-17 12:16:37
Hallo Sandy,

Ik wilde je even laten weten dat het supergoed gaat met de meiden! De jongste dame is een aantal keer alleen naar school gegaan en komt nu alleen uit school, hoe gaaf is dit! Nogmaals ik vind je zo bijzonder. Het is een mooie gave die je bezit en dat je daar mensen mee kan helpen is echt geweldig!

Veel lieve groetjes van B.
Tonen: 5  10   20